Een beetje geschiedenis

Sinds 1978 maken wij houten schrijnwerk in alle mogelijke uitvoeringen, tot de moeilijkste toe. Van moderne tot retro stijlen, in alle vormen en houtsoorten. Exclusiviteit staat bij ons centraal.

Al onze houten ramen en deuren – met water- en steenlijst – worden op maat gemaakt in ons atelier en wordt door ons eigen personeel vakkundig geplaatst. Onze jarenlange ervaring stellen wij ten dienste van onze klanten, tot ieders grote tevredenheid.

De vraag naar PVC en aluminium schrijnwerk is fel gestegen, zodat wij op zoek zijn gegaan naar een systeem dat beantwoordt aan onze strenge kwaliteitseisen.
Met groot succes zijn wij nu al vele jaren hoofdverdeler van het Pierret Ramen & Deuren in PVC en aluminium en dit wordt ook door ons eigen personeel vakkundig geplaatst.

U kan ons werk vaak terugvinden in Geel en de aangrenzende gemeentes zoals Mol, Meerhout, Olen, Balen, Kasterlee. Maar ook ver daarbuiten zijn wij actief en kan u bij ons terecht. Je kan onze realisaties bekijken op de ‘Realisaties’-pagina!